Nyheter från SF

Elfte raka finalen – åttonde guldet. De senaste årens dominant på herrsidan, Fair Play TK, vann söndagens SM-final mot Upsala TK med 4–0.

Medlemsrapportering 2018

(2018-12-05 11:35)
Medlemsrapportering för 2018 skall göras senast den 30 november 2018.

Det colombianska tennisförbundet har meddelat spelplats för Davis Cup Finals-kvalmatchen den 1-2 februari.

Efter fem år är SM-guldet tillbaka i Helsingborg. Helsingborgs TK:s tennisdamer vann söndagens heta finalderby mot Fair Play TK.

Norrköping Elite Hotels Junior Open avslutades med svenskt högst upp på prispallen i PS14.

Efter starka insatser i gruppspelet satte dubbelpartnern Joachim Gerard stopp för det svenska titelhoppet i NEC Wheelchair Masters.

Med start 13.00 på söndagen gör Fair Play TK och Helsingborgs TK upp om årets SM-guld inomhus. Såhär går tankarna hos båda lagens toppnamn, Cornelia Lister och Johanna Larsson, inför finalen.

Upsala TK mot Fair Play TK. De två klubbarna gör upp om SM-guldet på herrsidan nästa söndag (9/12).

Världseliten i rullstolstennis är samlad i Orlando för att göra upp i NEC Wheelchair Masters.

Avslutningen av herrarnas elitserie blir en rysare – sista omgången avgör både topp- och bottenstrid. GLTK och Upsala TK står just nu på finalplats.

Klart för SM-final! Det senaste decenniets dominanter på damsidan – Fair Play TK och Helsingborgs TK – gör på söndag upp om årets SM-guld inomhus.

Vilken avslutning på 2018! Elias Ymer summerar november månad med två challengertitlar och 10-1 i matcher.

Kryss mellan GLTK och Fair Play TK. Då blev toppstriden i herrarnas elitserie ännu jämnare.

Fair Play TK:s damlag är klart för nionde raka SM-finalen efter ännu en suverän elitseriesäsong. I måndagens serieavslutning avgörs vilken klubb som utmanar om guldet.

För ett par veckor sedan tog han karriärens femte seger på ATP Challenger Tour. På lördag kan Elias Ymer säkra ännu en titel.

DTKs SPONSORER

Klicka på länkarna!