Nyheter från SF

Nu är det dags att nominera hjältar från föreningslivet till Årets Eldsjäl 2017. Nytt för i år är att du kan nominera en hel förening!

JSM 18 och USM 21 spelas just nu i Falu Tennisklubb.

Vi är framme i andra veckan av årets första Grand Slam. Två svenskhopp finns kvar i Australian Open-lottningarna.

Kroatien, Ungern och Slovenien. Det är Sveriges motståndare i Fed Cup-gruppspelet i februari.

Det blev en tung svenskdag när huvudtävlingen av Australian Open inleddes. Johanna Larsson och Elias Ymer föll båda i öppningsrundan.

För första gången sedan 2015 tar Elias Ymer plats i startfältet i en Grand Slam-huvudtävling.

Elias Ymer är framme i kvalfinal i Australian Open. Matchen har skjutits upp till söndagen på grund av regn.

Vilken start på det nya tennisåret! Caijsa Hennemann summerar de två första veckorna med två internationella turneringssegrar på hemmaplan.

Årets första Grand Slam började på bästa sätt för svensk del. Elias Ymer är vidare i kvalet.

Uppflyttning i fjol. Om en månad väntar ett nytt Fed Cup-äventyr för Sveriges tennisdamer i grupp 1. Kapten Mattias Arvidsson har nominerat tre av fyra spelare i det svenska laget.

Det nya tennisåret inleddes traditionsenligt med spel i SALK Open. Nu är sista matchbollen slagen i den 112:e upplagan av turneringen.

Johanna Larsson inledde tennisåret 2018 med seger, men fick se sig besegrad i andra omgången i Auckland.

Live från SALK Open

(2018-01-02 12:12)
I dag, tisdag, följer ni SALK Open-finalerna (14 och 16) live på Sportway.se.

På annandagen drar spelet i SALK Open igång.

"Huvudsaken är att vi alla arbetar tillsammans och känner att vi förbättrar svensk tennis dag för dag för alla våra medlemmar", skriver ordförande Thomas Wallén i sin julhälsning.

DTKs SPONSORER

Klicka på länkarna!