Nyheter från SF

Anmälan görs på Tävling Online senast 1 februari!

Stefan Olsson till semi

(2019-01-23 09:41)
Stefan Olsson är klar för semifinal i Australien Open där tuffaste tänkbara motstånd väntar.

Ansök till tränarteamet

(2019-01-23 09:00)
Nu utökar vi Svenska Tennisförbundets tränarteam med ett antal tränare. Ansök senast 8 februari.

1-2 februari ställs Sverige mot Colombia på bortaplan i Davis Cup. DC-kapten Johan Hedsberg har i dag nominerat laget som ska försöka ta Sverige till den nya finalveckan i november.

Svenska Tennisförbundet bjuder in till barn- och ungdomskonferens 12-13 april. Unikt tillfälle och plats – samtidigt som den helt nya Racketmässan i Älvsjö, Stockholm.

I dag, lördag, inleds JSM 18 och USM 21 i Falun.

Vill du utvecklas som tränare och jobba med juniortennis på internationell nivå? Då ska du söka till Svenska Tennisförbundets tränarteam som vi nu utökar med ett antal tränare.

Caroline Wozniacki och Maria Sharapova levde båda upp till favoritskapet. Johanna Larsson och Rebecca Peterson föll i onsdagens matcher i Melbourne.

Årsmöte 2019

(2019-01-16 14:39)
2019 års förbundsmöte med konferens äger rum den 26-27 april i Göteborg.

1-3 februari spelar Sveriges 14- och 16-åringar gruppspel i lag-EM inomhus – Tennis Europe Winter Cups.

Årets första Grand Slam har börjat på bästa sätt för svenskhoppen. Rebecca Peterson och Johanna Larsson är vidare till andra omgången där två av tourens största stjärnor står för motståndet. ”Jag har längtat efter det här”, säger Peterson.

EuroElite ITF Junior Malmö Open slutade med svenskt högst upp på prispallen i både flicksingel – för fjärde året i rad. Även flickdubbel slutade med hemmaseger.

Tuffa matcher väntar för Sverige i Fed Cup-gruppspelet i Polen den 6-9 februari.

Skatteverket inför den 1/1 2019 ny regel gällande redovisning av arbetsgivaravgifter

Lottat i Australian Open

(2019-01-10 10:27)
Årets första Grand Slam är här! På torsdagen lottades singelturneringen i Melbourne med två svenskhopp på startlinjen: Rebecca Peterson och Johanna Larsson.

DTKs SPONSORER

Klicka på länkarna!