Ordnings- och tävlingsregler inför KM

10 MAR 2016 00:56
Ordnings- och tävlingsregler inför KM
  • Uppdaterad: 09 JUN 2016 00:22

• Speltider kommer att sättas upp på klubbhuset samt meddelas via klubbens facebooksida.

• Du måste själv ta reda på när Du spelar och informera Dig om eventuella förseningar pga. regn.
  • När Du anmäler Dig måste Du vara beredd på att kunna spela under hela tävlingsveckan.
  • Tänk efter innan du anmäler dig till flera klasser eftersom du kan få spela flera matcher efter varandra samma dag. Vi rekommenderar max 3 klasser för seniorer.
  • Anmälningsavgiften ska vara betald innan spelet påbörjas. Numera kan även kortbetalning ske eller swisch.
  • Det är tävlingsledningen som bestämmer när Du spelar.
  • Lagt spelschema ligger. Önskemål om speltid kan endast i undantagsfall beaktas. Kan du inte delta kan du tvingas  att lämna walk-over.

• Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att under tävlingarna införa no-add, super tie-break i tredje set eller liknande om spelschemat så erfordrar.

Vi önskar alla en trevlig tennisvecka!

DTK.s styrelse

DTKs SPONSORER